Fruitcake

Fruitcake

Fruitcake

Ingrediënten: 125 gram boter, 125 gram witte basterdsuiker, 3 eieren, 1 theelepel vanille aroma, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 125 ml melk, 1 peer, 2 perzikken, 1 banaan, 75 gram witte chocolade,

Mix 125 gram boter met 125 gram witte basterdsuiker. Voeg een voor een 3 eieren toe. Voeg dan 1 theelepel vanillearoma toe en 200 gram zelfrijzend bakmeel. Mix dit op een lage stand en voeg dan nog 125 ml melk toe. Mix er een mooi en glad beslag van. Schil 1 peer en 2 perzikken en snij deze in kleine stukjes. Voeg ook 1 banaan in stukjes toe en hak 75 gram witte chocolade fijn en spatel dit ook door het beslag. Beboter en bebloem een cakevorm en schep het beslag in de vorm. Zet het in de voorverwarmde oven op 150 graden (hetelucht) voor ongeveer 60 tot 90 minuten (na 60 minuten prik je steeds met een satestokje of breinaald in het midden van de cake, als het er dan weer schoon uitkomt is de cake klaar.) Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top