Pasteitje met Rundvlees, Champignons & Tomaat

Pasteitje met Rundvlees, Champignons & Tomaat

Pasteitje met Rundvlees,Champignons & Tomaat

Ingrediënten: 300 gram rundvlees, bloem, paprikapoeder, 1 stengel bleekselderij, 2 teentjes knoflook, 1 rode ui, 1 blik tomaatblokjes, tijm, 1 rode wijn, 150 gram kastanjechampignons, pasteibakjes,

Snij 300 gram rundvlees in kleine blokjes. Bestrooi het met bloem en paprikapoeder. Doe dit in een ovenschaal. Snij 1 stengel bleekselderij, hak 2 teentjes knoflook en snipper 1 rode ui. Doe dit bij het vlees in de ovenschaal. Voeg er 1 blik tomaatblokjes, wat tijm en 1 flinke scheut rode wijn aan toe. Roer het goed door en zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht). Roer tijdens de oventijd afentoe door het mengsel. Laat het een uur in de oven smoren en doe dan 150 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons erdoor. Laat het nog een half uur in de oven gaar worden. Doe de laatste 10 minuten de pasteibakjes erbij. Vul de pasteibakjes met het rundvlees-tomaatmengsel en serveer. Eet smakelijk!

(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top