Nasi Goreng met Smoorvlees

Nasi Goreng met Smoorvlees

Nasi Goreng met Smoorvlees

Het smoorvlees is gemaakt met een boemboe voor smoorvlees van Conimex.

Ingrediƫnten: 500 gram rundvlees, 250 ml water, 1 pakje Conimex Boemboe voor Smoorvlees, rijst, 1/2 ui, 250 gram blokjes ham, 1 prei,

Braad 500 gram blokjes rundvlees aan in hete boter, doe de Conimex boemboe voor smoorvlees erbij en 250 ml water. Breng het geheel aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat het op een laag vuurtje 90 minuten smoren. Haal de laatste 15 minuten de deksel van de pan om zo de saus in te dikken. De nasi is als volgt. Kook 200 gram rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het af en laat het goed afkoelen. Bak in de hete olie 1/2 fijngesnipperde ui, voeg daarbij 250 gram blokjes ham en 1 fijngesneden prei. Roerbak dit een minuut of 2 en voeg dan de rijst toe. Warm het geheel al roerend goed door. Eet smakelijk!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top