Broccoli met Kaassaus

Broccoli met Kaassaus

Broccoli met Kaassaus

Ingrediƫnten: broccoli, zout, 40 gram boter, 40 gram bloem, 500 ml groentenbouillon, 100 gram geraspte oude kaas,

Kook de broccoli in kokend water met wat zout tot dat het beetgaar is. Giet het af en doe het in een ovenschaal. Smelt 40 gram boter in een steelpan. Voeg er 40 gram bloem bij en bak dit heel kort. Voeg dan beetje bij beetje ongeveer 500 ml groentenbouillon toe en blijf goed roeren. Haal het van het vuur en voeg dan 100 gram geraspte oude kaas toe en laat de kaas al roerend smelten. Giet de kaassaus over de broccoli en zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 175 graden voor ongeveer 15 minuten. Serveer met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top