Gnocchi met Paddenstoelen

Gnocchi met Paddenstoelen

Gnocchi met Paddenstoelen

Ingrediƫnten: gnocchi, 250 gram kastanjechampignons, 5 zongedroogde tomaten, 100 ml kookroom, zout, peper, basilicum,

Kook de gnocchi zoals staat aangegeven op de verpakking. Giet het af en hou het even warm. Bak in de hete olie 250 gram kastanjechampignons (gehalveerd of in kwarten gesneden) voor een minuut of 5. Voeg dan de gnocchi en 5 in reepjes gesneden zongedroogde tomaat toe. Bak dit een minuut of twee mee. Giet er 100 ml kookroom bij en breng het even aan de kook. Breng het op smaak met zout en peper en warm het geheel nog even goed door. Maak het af met basilicum. Eet smakelijk!

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top