Barbecue

BBQ

Barbecue

Barbecue

Barbecue
Verschillende marinades weer: Onze favoriete: 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel olie, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis en 1 eetlepel basterdsuiker. Goed roeren en hierin bv een in blokjes gesneden hamlapje in marineren.

Pestomarinade: 1 eetlepel balsamico azijn mengen met 2 eetlepels pesto, 1 theelepel paprikapoeder en wat gedroogde oregano. Goed mengen en hierin ook een in blokjes gesneden hamlapje marineren.

Honing-mosterd marinade, meng hiervoor 1 eetlepel olie met 1 eetlepel rode wijn azijn, 2 eetlepels mosterd, 2 eetlepel honing en een theelepel gedroogde dragon. Marineer hierin in blokjes gesneden kipfilet.

Als extra hadden we ingepakte kipfilet. Snij kipfilet in grotere blokjes en kruid ze met zout en peper. Beleg een blokje kipfilet met een klein blaadje salie en wikkel er een half plakje ontbijtspek om. Doe dit aan een stokje, om en om een ingepakt blokje kipfilet en een gewoon blokje kipfilet.

Van de hamlapjes die gemarineerd waren in de favoriete marinade hebben we shaslicks gemaakt. BBQ ze!!!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top