Vegetarische Ovenpasta

Vegetarische Ovenpasta

Vegetarische Ovenpasta

Gister een ovenpasta met veel vlees, vandaag een vegetarische variant.

Ingrediƫnten: penne, zout, 1 ui, 2 stengels bleekselderij, 1 wortel, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, tomatenketchup, peper, mozzarella,

Kook hiervoor penne (of bv fusilli) net beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie op een middenhoog vuur 1 fijngesnipperde ui zacht in een minuut of vijf. Doe er dan 2 stengels in blokjes gesneden bleekselderij, 1 in kleine blokjes gesneden wortel en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak dit ongeveer 5 minuten mee. Dan voeg je een blikje tomaatblokjes en een extra scheut tomatenketchup toe en breng je het op smaak met zout en peper. Laat het een minuut of 5 zachtjes pruttelen. Roer dan de penne door het tomatenmengsel en doe dit in een ovenschaal. Scheur er stukjes mozzarella (1 bolletje) over. Zet de ovenschaal nu in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 minuten en serveer. Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top