Sajoer van Witte Kool met Babi Ketjap

Sajoer van Witte Kool met Babi Ketjap

Sajoer van Witte Kool met Babi Ketjap

Een vegetarische sajoer en een vleesgerecht samen. Het vleesgerecht is een boemboe uit een pakje van Conimex.

Babi Ketjap:
Ingrediƫnten: 2 hamlapjes, 1 pakje Conimex BoemBoe Babi Ketjap, 200 ml water,

Snij 2 hamlapjes in blokjes en bak deze bruin in de olie. Voeg dan de boemboe Babi Ketjap van Conimex toe en 200 ml water. Laat het kort doorkoken en laat de saus dan op een lager vuur indikken. Klaar is het vleesgerecht.

Sajoer van Witte Kool:
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 theelepel sambal, 250 gram witte kool, 300 ml groentebouillon,

Fruit 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook met 1/2 theelepel sambal tot de ui gelig en zacht is. Voeg dan 250 gram fijngesneden witte kool toe en laat de kool al roerbakkend zachter worden (net nog knapperig is het lekkerst) Dan giet je er 300 ml groentebouillon erbij (getrokken van 1 bouillonblokje) en laat je het geheel nog hoogstens 2 minuten doorkoken. Het blijft dan wel een waterig hoor, maar de bouillon laat je gewoon in de pan zitten. Eet smakelijk!

(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top