Kruidige Tomaten uit de Oven

Kruidige Tomaten uit de Oven

Kruidige Tomaten uit de Oven

Vandaag weer vegetarisch, met tomaten, overal in alle soorten en maten te krijgen.

Ingrediƫnten: 4 tomaten, 2 teentjes knoflook, tijm, laurierblaadje, basterdsuiker, balsamico azijn, olijfolie,

Haal het groene ‘kroontje’ van 4 stevige tomaten af en snijd de tomaat aan de bolle kant kruislings in tot bijna aan de onderkant. Zet de tomaten in een ovenschaal. Snij 2 knoflookteentjes in plakjes en stop dit in de tomaat, doe er bij elke tomaat ook 1 takje verse tijm in en 1/2 laurierblaadje. Strooi er wat basterdsuiker over en besprenkel het met balsamico azijn en olijfolie. Zet de ovenschaal nu in de voorverwarmde oven op 175 graden voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Serveer de tomaten zonder het laurierblaadje en de tijm, en als je niet teveel knoflookwalm wil dan haal je natuurlijk ook de knoflookteentjes eruit. Lekker met een gemengde salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top