Sa Lolla in Wageningen

Sa Lolla in Wageningen

Sa Lolla - WageningenNa een heerlijke zonnige dag in Limburg, NK Wielrennen gekeken en na een lange rit terug naar huis zijn we even langs Sa Lolla in Wageningen gegaan. Een authentieke Italiaan, het restaurant is bereikbaar via een steile trap naar de eerste verdieping en daar kan je heerlijk zitten en vooral heerlijk eten. Ik heb zelf voor een pasta gekozen de fettucine alla Ciociara, tagliatelle met champignons, spekjes en ragout (vleessaus), Michel nam een pizza de gorgonzola speciale belegd met tomaten, kaas, paprika, champignons, salami, ham, uien, asperges, artisjokken, verse knoflook, gorgonzola en olijven.

Ristorante – Pizzeria Sa Lolla
Molenstraat 6
Wageningen

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Sa Lolla in Wageningen

  1. Ik ben verscheidene malen bij Sa Lolla geweest. Maar een favoriet restaurant wordt het niet. De eigenaars zijn nogal lomp tegen het personeel en de klantvriendelijkheid is ver te zoeken. We waren met een groep van acht mensen, bestelden als voorafje brood met kruidenboter en ontvingen maar zes stukken brood. Het hoofdgerecht liet belachelijk lang op zich wachten en sommige pizza’s hadden gewoon koude ingrediĆ«nten!
    Naast de lompheid en chagrijnige eigenaar is de prijs voor een maaltijd best hoog en staat niet in verhouding tot het vettige eten. Zowel pizza’s als pasta’s zijn vet.

    Kortom, Sa Lolla is leuk als je gewoon van pizza’s houdt en als je geld over hebt. Maar voor de rest moet je je niet teveel aantrekken van lomp en klantonvriendelijk personeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top