Versierde Cakejes

Versierde Cakejes

Versierde Cakejes

Lekker knoeien in de keuken.

Ingrediƫnten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 50 gram cacaopoeder, poedersuiker, Dr. Oetker regenboogfantasie,

Maak een cakebeslag door 250 gram boter te mixen met 250 gram suiker. Voeg hier een voor een 4 eieren toe, ondertussen wel blijven mixen. Dan nog 250 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker erdoor mixen en het cakebeslag is klaar. Vul de cakevormpjes met het beslag. Halverwege het vullen kan je bij het cakebeslag wat nog in de beslagkom zit 50 gram cacaopoeder toevoegen, en dit goed mixen, om zo ook nog wat chocoladecakejes te maken. Zet decakevormpjes/ muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) en bak ze ongeveer 45 minuten. Laat de cakejes wat afkoelen en maak een glazuur van kokend water met poedersuiker. Met een klein laagje heet water beginnen en steeds wat poedersuiker toevoegen tot je een stroperige massa krijgt. Giet de glazuur over de cakejes en versier ze met bijvoorbeeld de regenboogfantasie van Dr. Oetker. Nu moet je even wachten tot de glazuur hard is geworden en dan aanvallen!!!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top