Italiaans Hartig Taartje

Italiaans Hartig Taartje

Italiaans Hartig Taartje

IngrediĆ«nten: 4 vellen bladerdeeg, pesto, gegrilde paprika’s, mozzarella, geraspte kaas, ei,

Voor 4 taartjes ontdooi je 4 vellen bladerdeeg. Beleg 4 ovenschaaltjes met de bladerdeeg. Bestrijk de bladerdeeg met een dessertlepel pesto (kan je zelf maken, maar voor lekker snel je kan het ook in een potje kopen!). Snij daarna de gegrilde paprika’s fijn (ook weer op het lekker snel, uit een potje, gegrilde paprika’s zijn wel zelf te maken hoor!) en leg de gegrilde paprika ook in de ovenschaaltjes. Scheur mozzarella in kleine stukjes en schik dit over de taartjes. Daarna nog een beetje geraspte kaas erover en de uitstekende bladerdeegpuntjes in smeren met een geklutst ei en het kan de oven in. Je doet de taartjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) en dan aanvallen. Eet smakelijk!

0
(145 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top