Perziktaart

Perziktaart

Perziktaart

Vandaag een echte perziktaart met mijn nieuwe bakblik met losse bodem.

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram zelfrijzend bakmeel, citroensap, 1 blik perzikken,

Mix 250 gram boter met 250 gram suiker tot een smeuïg geheel. Voeg dan een voor een 4 eieren toe en mix het tot een bleek geheel. Mix er dan nog 250 gram zelfrijzend bakmeel door met een scheutje citroensap. Mix het tot een luchtig beslag. Spatel er nog 75 gram (fijngehakte) pure chocolade door. Doe dit beslag in een taartvorm die je hebt in gesmeerd met boter en bloem. Laat een blik perzikken uitlekken en snij van de perzikken mooie schijfjes. Leg de perzikschijfjes op de taart. Zet de taart dan in de voorverwarmde oven op 160 (hetelucht) graden voor ongeveer 90 minuten. Laat de taart afkoelen op het rooster en haal hem dan uit de vorm. Eet smakelijk!

0
(194 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

0 thoughts on “Perziktaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top