Mini Saucijzenbroodjes

Mini Saucijzenbroodjes

Mini Saucijzenbroodjes

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 5 chipolataworstjes, 1 sjalotje, salie, 1 ei,

Ontdooi 6 velletjes bladerdeeg. Ontdoe 5 chipolataworstjes van hun velletje en doe dit in een kom. Snij 1 sjalotje heel fijn en doe dit samen met een theelepel gedroogde salie bij de chipolataworstjes. Kneed dit goed door elkaar. Leg 3 bladerdeegvelletjes tegen elkaar, zodat je een langwerpig vel krijgt. Rol de helft van het worstvlees tot een lange worst en leg dit op het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg om het worstvlees. Bestrijk het bladerdeeg met een geklutst ei. Snij de saucijzenbroodjes nu in 3 centimeter lange stukjes en kerf de bovenkant voorzichtig in met de punt van een scherp mes. Leg de saucijzenbroodjes op de bakplaat (waarop je een bakmat of bakpapier hebt gelegt). Doe nu hetzelfde met de andere helft van de ingredienten. Doe nu de saucijzenbroodjes in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 tot 25 minuten en aanvallen maar! Eet smakelijk!

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top