Noedels met Kip en Knapperige Groentjes

Noedels met Kip en Knapperige Groentjes

Noedels met Kip en Knapperige Groentjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 courgette, 125 gram taugé, 1 blik gepelde tomaten, 2 eetlepels sojasaus, noedels,

Fruit een gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe en bak dit mooi bruin. Doe er dan 1 in reepjes gesneden rode paprika, 1 in reepjes gesneden courgette en 125 gram taugé, roerbak dit een minuut of 4 mee. Dan kan er 1 blik gepelde tomaten en 2 eetlepels sojasaus bij. Laat het nu op een laag vuurtje een minuut of 10 sudderen. Maak ondertussen de noedels klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Als de noedels klaar zijn kan je het serveren met de kip en knapperige groentjes. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top