Aubergine gevuld met Spinazie, Tomaat en Chorizo

Aubergine gevuld met Spinazie, Tomaat en Chorizo

Aubergine gevuld met Spinazie, Tomaat en Chorizo
Ingrediënten: 1 aubergine, 50 gram chorizo, 100 gram spinazie, 1 blokjes tomaat, peper, geraspte kaas,


Snij een aubergine doormidden en hol beide helften uit. Zout de helften en bak ze in een hete koekenpan voor een minuut of 4 aan de holle kant. Leg de auberginehelften in een ovenschaal. Bak in het overgebleven vet 50 gram fijn gesneden chorizo aan en doe hierbij 100 gram spinazie en 1 in blokjes gesneden tomaat, roerbak dit tot de spinazie is geslonken (of ontdooit als je diepvries spinazie gebruikt). Breng het op smaak met wat peper. Schep het spinazie mengsel in de aubergine. Strooi er geraspte kaas over en zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15 minuten. Serveer er gebakken aardappeltjes bij. Eet smakelijk!

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top