Cake met Zomerfruit

Cake met Zomerfruit

Cake met Zomerfruit

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 300 gram zomerfruit,

Maak een standaard cakebeslag. Mix hiervoor 250 gram boter met 250 gram suiker tot het een licht bleek geheel wordt. Voeg dan een voor een 4 eieren toe en mix dit zeker een minuut of 5 tot een schuimig geheel. Daarna doe je er 250 gram zelfrijzend bakmeel en een zakje vanillesuiker bij en mix je het tot een mooi cakebeslag. Schep dan met een spatel 300 gram zomerfruit door het cakebeslag(Albert Heijn heeft in de diepvries een mix van aardbeien, frambozen, bosbessen, rode bessen, bramen en kersen in een doos van 300 gram, deze mix moet je eerst ontdooien voor je het gaat gebruiken in het beslag). Doe het beslag in een ingevet en bebloemde cakevorm en zet dit voor een minuut of 90 in de voorverwarmde oven op 160 graden. Laat de cake daarna afkoelen voordat je het uit de cakevorm haalt. Iets afgekoeld krijg je hem namelijk makkelijker uit de cakevorm. Eet smakelijk!

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top