Pappardelle met Champignons en Erwtjes

Pappardelle met Champignons en Erwtjes

Pappardelle met Champignons en Erwtjes

Ingrediƫnten: pappardelle, zout, 50 gram ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 200 ml kookroom, 200 gram doperwten, basilicum, zpit, peper, geraspte kaas,

Kook de pappardelle in kokend water met wat zout. Bak 50 gram in kleine reepjes gesneden plakjes ontbijtspek knapperig in de olie (is niet vereist, dus als je het weglaat is het een vegetarisch gerecht). Als de ontbijtspek knapperig is voeg je 1 in ringen gesneden ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak de ui tot het glazig is dan doe je er 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons erbij en roerbak dit mee tot de champignons zacht zijn. Giet er 200 ml kookroom bij en 200 gram diepvriesdoperwten en laat de doperwtjes gaar worden in de kookroom. Op het laatst doe je nog een handje gesneden basilicum bij en breng je het op smaak met zout en peper. Serveer het de champignons en erwtjes op de pappardelle en doe er op je bord nog geraspte kaas bij! Eet Smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top