De Gulle Pot in Veenendaal

De Gulle Pot in Veenendaal

De Gulle Pot
Vandaag lekker uit eten geweest, dit keer bij de Gulle Pot in Veenendaal. Gelukkig hadden ze nog net een tafeltje vrij en konden we gelijk aanschuiven. Na het broodplankje kregen we ons voorgerecht. Michel had “Smaakmakend”: pikante Thaise kippenbouillon met kip, taugé ,bosui en rode pepertjes en zelf had ik “Dronken Kop”: champignonhoeden gebakken in bierbeslag met een tomaten-gembersaus.

Na een apetizer, sinaasappelsap met een beetje frambozensiroop en een bolletje ijs kregen we het hoofdgerecht. Michel had “Blijvertje”: varkenshaaspuntjes geserveerd in een roomsaus met champignons en ui en ik “Stoofpotje a la Gulle Pot”: in bier gestoofd rundvlees met ui en champignons.

Natuurlijk hebben we ook een nagerecht genomen en Michel heeft de “Bossche Bolletjes”: slagroomsoezen met chocola, vanille-roomijs en slagroom genomen en ik “Bruintje Beer”: chocolademousse met chocoladekrullen en slagroom. We hebben weer heerlijk gesmuld!

Restaurant “De Gulle Pot”
Valleistraat 23
3901 RS Veenendaal

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top