Noedels met Peultjes en Kipfilet

Noedels met Peultjes en Kipfilet

Noedels met Peultjes en Kipfilet

Ingrediënten: noedels, 200 gram peultjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 125 gram taugé, gemberpoeder, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels zoete chilisaus,

Voor deze noedels snij je eerst 200 gram peultjes over de lengte doormidden, snipper je 1 ui, hak je 1 knoflookteentje fijn en snij je 1 kipfilet in blokjes. Verwarm de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in de hete olie de ui met de knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan de kipfilet toe en bak dit mee tot de kipfilet een bruin kleurtje krijgt. Doe er dan peultjes, 125 gram taugé en naar smaak gemberpoeder bij. Roerbak dit een minuut of 2 mee. Schep er dan de “gare” noedels door met 2 eetlepels sojasaus. Bak dit een minuut of 2. Roer er als laatste nog 2 eetlepels zoete chilisaus door en serveer! Op je bord kan je er, als je het lekker vindt, nog wat gebakken uitjes over strooien. Eet smakelijk!

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top