Wraps met Kip, Paprika en Limoen

Wraps met Kip, Paprika en Limoen

Wraps met Kip, Paprika en Limoen

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 rode ui, 1 limoen, oregano, zout, peper, tortilla wraps,

Snij hiervoor 1 kipfilet in blokjes, 1 rode en 1 gele paprika in stukjes en snipper 1 rode ui. Doe dit alles in een kom. Rasp de schil van 1 limoen en voeg dat bij de kipfilet. Pers het sap van de limoen er bovenuit en schep er nog wat oregano (naar smaak) door. Meng er ongeveer 1 eetlepel olie door. Breng op smaak met zout en peper. Bak het kipfilet-paprikamengsel bruin in een hete grilpan. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron of in een koekenpan (etc..). Doe de gegrilde kipfilet en paprika op de wraps en rol ze op. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top