Tagliatelle met Biefstuk

Tagliatelle met Biefstuk

Tagliatelle met Biefstuk

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 biefstuk, peper, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 1 blikje tomatenpuree, 2 theelepels mosterd, 2 eetlepels crème fraiche,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Snij een biefstuk in reepjes en bak de reepjes in de olie bruin, doe er dan ook zout en peper op. Als de biefstukreepjes bruin zijn schep je ze uit de pan. Fruit in de overgebleven olie 1 fijngesnipperde rode ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en roerbak dit een minuut of vier mee tot alle vocht uit de champignons verdampt is. Voeg dan 1 klein blikje tomatenpuree en bak dit kort mee. Voeg nog 2 theelepels mosterd toe en haal het geheel dan van het vuur af. Roer als laatste nog 2 eetlepels crème fraiche door het geheel. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top