Kip met Cola

Kip

Kip met Cola

Kip met Cola

Ingrediƫnten: 2 rode uien, gember, 6 kipbraadsticks, 500 ml cola, 1 blikje kersenvlaaivulling, 400 gram sperziebonen,

Bak in hete olie 2 fijn gesnipperde rode uien glazig met 1 centimeter fijngehakte gember. Bak hierin dan 6 kipbraadsticks om en om bruin. Als de kipbraadsticks bruin zijn giet je er 500 ml cola bij en laat je het op een zacht vuur ongeveer een uur verder pruttelen. Op het einde doe je er nog een blik kersenvlaaivulling (400ml) en 400 gram beetgare sperziebonen bij en warm je het geheel nog even goed door. Lekker met frietjes. Eet Smakelijk!

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top