Citroencake

Citroencake

Citroencake

Ingrediënten: 250 gram boter, 200 gram suiker, 1 citroen, 3 eieren, 90 gram bloem, 210 zelfrijzend bakmeel,

Voor deze cake mix je 250 gram boter met 200 gram suiker en rasp van 1 citroen tot een smeuïg geheel. Doe er dan een voor een 3 eieren bij en mix dit tot het een wat bleke massa wordt. Voeg dan 90 gram bloem en 210 gram zelfrijzend bakmeel toe. Mix dit tot een mooi beslag op het laatst mix je er nog sap van 1 citroen door. Doe het beslag dan in een ingevette en bebloemde cakeblik en zet hem voor ongeveer 50 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden (hetelucht). Laat hem dan iets afkoelen in het cakeblik en haal hem dan er uit. (Door het iets laten afkoelen van de cake krijg je hem er makkelijker uit). Eet smakelijk!

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top