Tagliatelle met Doperwten

Tagliatelle met Doperwten

Tagliatelle met Doperwten

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 100 gram ontbijtspek, 1 ui, 1 bouillonblokje, 150 ml water, 200 gram doperwten, ricotta,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een droge koekenpan 100 gram plakjes ontbijtspek tot het bruin is. Voeg dan 1 gesnipperde ui toe en bak deze mee tot het glazig. Verkruimel dan een bouillonblokje er boven en voeg 150 ml water toe. Doe er ook 200 gram doperwten bij en kook de bouillon langzaam in, en kook ondertussen de doperwten gaar. Giet de tagliatelle af en doe het op een bord. Hierop de doperwten-mengsel Verkruimel op je bord nog ricotta over het geheel. Eet smakelijk!

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top