Andijvie met Champignons en Pijnboompitten

Andijvie met Champignons en Pijnboompitten

Andijvie met Champignons en Pijnboompitten

Ingrediënten: 6 eetlepels olie, 2 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel mosterd, zout, peper, 50 gram pijnboompitten, 250 gram kastanjechampignons, 500 gram andijvie, pasta,

Maak een vinaigrette van 6 eetlepels olie, 2 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel mosterd en zout en peper. Meng dit goed en laat dit een nachtje staan zodat de smaken goed kunnen combineren. Rooster in een droge koekenpan of wok 50 gram pijnboompitten bruin. Schep ze uit de pan en houd ze even apart. Verwarm de vinaigrette in de hete pan en bak hierin 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons tot ze gaar zijn. Voeg dan 500 gram in reepjes gesneden andijvie toe en laat dit slinken. Warm het geheel goed door en doe op het laatst de pijnboompitten terug in de pan. Lekker met gebakken aardappels of met een pasta. Eet smakelijk!

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top