Broccoli met Pasta uit de Oven

Broccoli met Pasta uit de Oven

Broccoli met Pasta uit de Oven

Ingrediƫnten: farfalle, 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, ui, 1 blik tomaatblokjes, paneermeel, geraspte oude kaas,

Kook de farfalle al-dente en 1 in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Doe dit in een ovenschaal. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak tijm tot de ui glazig is voeg hieraan toe 1 blikje tomaatblokjes en warm dit even goed door. Giet de tomatensaus over de broccoli en farfalle. Strooi er dan paneermeel en geraspte oude kaas over. Gratineer het geheel voor ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Eet smakelijk!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top