Farfalle met Kipfilet, Peer en Prei

Farfalle met Kipfilet, Peer en Prei

Farfalle met Kipfilet, Prei en Prei

Ingrediƫnten: farfalle, zout, 100 gram katenspek, 1 kipfilet, 1 prei, 125 ml kookroom, oregano, tijm 4 halve peren uit blik,

Kook de farfalle in kokend water met een beetje zout zoals je gewend bent. Bak in een droge wok 100 gram in reepjes gesneden plakjes katenspek knapperig. Voeg hieraantoe 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak dit bruin. Dan kan je er 1 in ringen gesneden prei bij doen. Bak dit kort mee en giet er daarna 125 ml kookroom bij en breng het op smaak met oregano en tijm. Laat dit kort koken en voeg dan 4 in blokjes gesneden halve peren (uit blik) toe. Warm het nog even kort door en serveer! Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top