Ouderwetse Macaroni

Ouderwetse Macaroni

Ouderwetse Macaroni

Vandaag ouderwetse macaroni, een macaroni die ik kreeg toen ik nog als kind rondhuppelde. Vandaag was het dus weer eens tijd voor nostalgie, ook omdat Michel een bedrijfsuitje had en ik dus alleen moest eten. Het is erg simpel om te maken.

Ingrediënten: macaroni, 1 blikje smac, zout, 1 blikje tomatenpuree, gefruite uitjes,

Macaroni koken zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Snijd 1 blikje Smac (of dikke plakken boterhamworst) in kleine blokjes en meng dit in een kom samen met 1 klein blikje tomatenpuree en naar smaak gefruite uitjes. Serveer de smac op de macaroni en hussel het op je bord lekker door elkaar. Als je het lekker lijkt: Eet smakelijk!

(413 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top