Chocolade-Perentaart

Chocolade-Perentaart

Chocolade-Perentaart

Ingrediënten: 4 eieren, 250 gram boter, 150 gram donkere basterdsuiker, 100 gram witte basterdsuiker, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 50 gram cacaopoeder, 75 gram pure chocolade, 3 halve peren uit blik,

Mix in een beslagkom 4 eieren, 250 gram boter, 150 gram donkere basterdsuiker en 100 gram witte basterdsuiker tot een luchtig geheel. Voeg er dan 250 gram zelfrijzend bakmeel en 50 gram cacaopoeder toe en mix het tot een geheel. Hak 75 gram pure chocolade in kleine stukjes en snijd 3 halve peren (uit blik) in kleine stukjes. Schep dit door het beslag. Schep het beslag in een cakevorm die al ingevet is en met bloem bestrooit is (dan krijg je hem er nl. makkelijker uit, geldt ook voor siliconevormen). Zet de cakevorm in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 55 minuten. Laat de cake afkoelen in de vorm en haal hem dan uit de vorm. Smullen maar!

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Chocolade-Perentaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top