Broccoli Lasagne

Broccoli Lasagne

Broccoli Lasagne

Ingrediënten: 1 broccoli, zout, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, nootmuskaat, peper, zout, 125 ml kookroom, lasagnebladen, geraspte kaas, amandelschilfers,

Blancheer 1 stronk broccoli (in roosjes gesneden) in kokend water met wat zout voor ongeveer een minuut of 5. Giet het af en laat het iets afkoelen. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons voor ongeveer 5 minuten. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Giet er nog 125 ml kookroom bij en breng het even aan de kook. Vet een ovenschaal in. Maak een laagje van het champignon-ui mengsel. Leg hierop de lasagnebladen. Dan een laag kleine broccoliroosjes en eventueel nog wat overgebleven champignon-uimengsel. Weer een laag lasagnebladen en daarop giet je de kaassaus (ik had kaassaus gebruikt die ik vrijdag bij de spinazie had gemaakt van 30 gram bloem, 30 gram boter, 500 ml melk en 50 gram kaas). Doe hierover nog wat geraspte kaas en strooi er amandelschilfers over. Zet dit in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 tot 40 minuten. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top