Aardappelsalade met Kruiden

Aardappelsalade met Kruiden

Aardappelsalade met Kruiden

Ingrediƫnten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 450 gram aardappelschijfjes, salie, basilicum, peterselie, bieslook, 50 ml olijfolie,

Bak in een hete koekenpan 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Als het ontbijtspek knapperig is voeg je 1 fijngehakt teentje knoflook en 450 gram aardappelschijfjes toe. Bak tot de aardappelschijfjes bruin zijn. Schep de aardappeltjes in een kom. Maak een dressing van wat fijngehakte blaadjes salie, basilicum en peterselie en wat stengels bieslook (hoeveelheid naar eigen inzicht. Vers uit de kruidentuin is het lekkerst!) en 50 ml olijfolie. Meng dit goed door elkaar en giet de dressing over de aardappelschijfjes heen. Serveer met een salade.

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top