Eenpansgerecht met Rijst, Courgette, Peultjes en Kip

Eenpansgerecht met Rijst, Courgette, Peultjes en Kip

Eenpansgerecht met Rijst, Courgette, Peultjes en Kip

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 200 gram rijst, 3 bosuien, 2 eetlepels kerriepoeder, 400 ml kokosmelk, water, 1 blokjes courgette, cashewnoten,

Bak in de hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Schep dit even uit de pan en bak in de olie 200 gram rijst tot het glazig is (Als er nog te weinig olie in zit dan giet je er nog wat bij). Doe er dan 3 in ringen gesneden bosui en 2 eetlepels kerriepoeder bij, bak dit een minuut of 2 mee. Giet er dan 400 ml kokosmelk en een scheutje water bij en breng het aan de kook. Breng op smaak met wat zout en doe er nog 1 in blokjes gesneden courgette, 100 gram peultjes en de al gebakken kipfilet toe. Laat het een minuut of 20 sudderen. Op zijn laatst doe je er nog wat cashewnoten bij en warm je dit even mee… Het gerecht is klaar omgeserveerd te worden. Eet smakelijk!

** Wil je hem vegetarisch? Gewoon de kipfilet vergeten… zonder kipfilet smaakt het ook erg lekker!**

0
(414 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top