Ravioli met Balletjes en Champignons

Ravioli met Balletjes en Champignons

Ravioli met Balletjes

Ingrediënten: 6 Catalaanse worstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 stengels bleekselderij, 250 gram kastanjechampignons, 250 ml crème fraiche, ravioli,

Ontvel 6 Catalaanse worstjes en draai van het worstvlees balletjes. Bak de balletjes bruin in de hete olie. Voeg dan 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak dit mee tot de ui glazig is. Dan doe je er 3 gesneden stengels bleekselderij bij en 250 gram in kwarten gesneden kastanjechampignons. Bak mee tot de kastanjechampignons alle vocht hebben opgenomen. Giet er dan 250 ml creme fraiche bij en laat dit op een laag vuur in 5 minuten warm worden. Doe ondertussen de verse ravioli met 4 kazen (van de Albert Heijn) in kokend water en kook dit in 4 minuten gaar…. Eet smakelijk!

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top