Rijst met Witte Kool en Kipfilet

Rijst met Witte Kool en Kipfilet

Rijst met Witte Kool en Kipfilet

Ingrediƫnten: 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 1 ui, 300 gram witte kool,

Maak een marinade van 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel sambal en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet voor minstens een uur. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui. Als de ui glazig is voeg je de kipfilet met de marinade toe. Bak dit een minuut of 5 mee. Dan kan je er 300 gram gesneden witte kool aan toevoegen. Bak dit kort mee en laat het dan een minuut of 10 op zacht vuur, afentoe roerend, op een zacht vuurtje gaar worden. Serveer het geheel met rijst, gebakken uitjes en pindasaus. Eet smakelijk.

0
(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Rijst met Witte Kool en Kipfilet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top