Portobello`s met Gehaktballetjes

Portobello`s met Gehaktballetjes

Portobello met Gehaktballetjes

IngrediĆ«nten: 4 portobello’s, 250 gram gehakt, tijm, rozemarijn, basilicum, zout, peper, kaas, geraspte kaas,

Maak 250 gram gehakt aan met wat gedroogde tijm en wat verse rozemarijn en basilicum, zout en peper. Maak er 16 balletjes van. Bak de gehaktballetjes even bruin in een hete koekenpan met bakboter. Beleg 4 portobello’s met een plakje kaas. Leg op elke portobello 4 gehaktballetjes en strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet het nu voor ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer het gerecht met gebakken aardappeltjes en een salade.

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top