Peultjes met Cashewnoten en Rundvleesreepjes

Peultjes met Cashewnoten en Rundvleesreepjes

Peultjes met Cashewnoten en Rundvleesreepjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 stukje gemberwortel, 250 gram rundvleesreepjes, 1 blik tomaatblokjes, 3 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel balsamico azijn, 100 gram peultjes, 50 gram cashewnoten,

Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui glazig met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 stukje fijngehakte gemberwortel. Als de ui glazig is voeg je 250 gram rundvleesreepjes toe en dit bak je mee tot het bruin is. Voeg dan 1 blikje tomaatblokjes, 3 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel balsamico azijn en 100 gram peultjes toe. Laat dit even koken en laat het vervolgens een minuut of 10 op een laag vuurtje sudderen. Strooi als laatste 50 gram cashewnoten door het geheel. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top