Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-kaassaus

Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-kaassaus

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 sinaasappels, 2 schnitzels, 2 uien, 1 teentje knoflook, 250 ml room, 150 gram geraspte kaas, 1 eetlepel peterselie, peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Pers 2 sinaasappels uit. Bak in een hete wok met wat olie 2 in reepjes gesneden schnitzel bruin. Als de schnitzelreepjes bruin zijn dan kan je er 2 fijngesnipperde uien en 1 fijngehakt teentje knoflook doen. Bak dit een minuut of 3 mee. Dan doe je er 250 ml room en 150 gram geraspte kaas bij en laat je het even doorkoken. Giet er dan de sinaasappelsap bij en 1 eetlepel fijngehakte peterselie. Breng het op smaak met zout en peper. Warm het even door en het geheel is klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *