Spinazietaartje

Spinazietaartje

Spinazietaartje

Ingrediënten: bladerdeeg, 150 dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 sjalotje, 200 gram spinazie, 75 gram geraspte kaas, 1 ei, zout, peper, geraspte kaas,

Vet 6 ovenschaaltjes in en leg in elk ovenschaaltje een ontdooit velletje bladerdeeg. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek uit, voeg hieraan toe 1 fijngesnipperd sjalotje en 200 gram spinazie. Als de spinazie geslonken is dan haal je de pan van het vuur en doe je er 75 gram geraspte kaas en 1 geklutst ei bij. Breng op smaak met zout en peper. Roer het goed door elkaar en schep het in de met bladerdeeg bekleedde ovenschaaltjes. Doe er als extra nog wat geraspte kaas over en zet de schaaltjes dan in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten. Daarna kan je de bladerdeeg bakjes voorzichtig uit de ovenschaaltjes halen. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top