Taco’s met Gekruid Gehakt

Taco’s met Gekruid Gehakt

Taco's met Gekruid Gehakt

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel rode curry pasta, komijnpoeder, 1 tomaat, tacoschelpen,

Maak een uur vooraf het gehakt klaar. Meng 300 gram gehakt met 1 fijngesnipperde sjalot, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1/2 eetlepel rode curry pasta, een beetje komijnpoeder en 1 in kleine blokjes gesneden tomaat. Laat dit een uur afgedekt rusten in de koelkast. Verwarm de tacoschelpen vervolgens voor zoals staat aangegeven op de verpakking en rul het gekruide gehakt in een klein beetje olie. Vul de tacoschelpen en serveer het met een lekkere salade. Eet smakelijk!

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top