San Marco in Doorn

San Marco in Doorn

San Marco in Doorn

Na een dagje chocolade proeven tijdens het Choco-Late Festival in Brugge hebben we nog even gegeten in Doorn. Na allerlei chocolade-dingetjes was er nog alleen plek voor een hoofdgerecht. Wat hadden we? Michel had een pizza Quattro Stagioni, Britt een pizza Hawaii en ik en Cor allebei een Scaloppina Finanziera, Kalfsoesters met ham en kaas in een roomsaus. We hebben allemaal lekker gesmuld! (Wil je een impressie van Choco-Late 2007 klik hier)

San Marco
Amersfoortseweg 20
3941 EM Doorn
Tel: 0343-412798
Fax: 0343-412798

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “San Marco in Doorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top