Chinese Wraps

Chinese Wraps

Ingrediënten: 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 stukje gember, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder, 2 kipfilets, 3 bosuien, tortilla wraps,

Maak een marinade van 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 klein stukje fijngehakte gemberwortel, 1 theelepel sesamolie en 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder. Marineer hierin 2 in blokjes gesneden kipfilets voor zeker een halve dag. Bak dan de kipfilet bruin in een hete wok en doe hierbij 3 in ringen gesneden bosui. Bak dit even mee. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron. Vul de wraps met de kipfilet. Serveer eventueel met een salade. Eet smakelijk!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *