Chinese Wraps

Chinese Wraps

Chinese Wraps

Ingrediënten: 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 stukje gember, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder, 2 kipfilets, 3 bosuien, tortilla wraps,

Maak een marinade van 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 klein stukje fijngehakte gemberwortel, 1 theelepel sesamolie en 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder. Marineer hierin 2 in blokjes gesneden kipfilets voor zeker een halve dag. Bak dan de kipfilet bruin in een hete wok en doe hierbij 3 in ringen gesneden bosui. Bak dit even mee. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron. Vul de wraps met de kipfilet. Serveer eventueel met een salade. Eet smakelijk!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top