Broodje met Zoete Kipfilet

Broodje met Zoete Kipfilet

Broodje met Zoete Kipfilet

Ingrediënten: 1 kipfilet, 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel laos, 100 gram blokjes ham, 125 gram champignons, 3 bosui, 1 theelepel honing, 2 eetlepels tomatenketchup, ciabatta,

Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet een avond van te voren in een marinade van 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal en 1 theelepel laos. Bak de gemarineerde kipfilet in hete olie snel bruin. Doe er dan 100 gram hamblokjes 125 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosui bij. Bak dit een minuut of 3 mee. Daarna kan je de overgebleven marinade bij de kip doen en ook 1 theelepel honing en 2 eetlepels tomatenketchup erbij doen. Bak ondertussen de ciabatta zoals staat aangegeven op de verpakking in de oven. Snijd de ciabatta open en doe hierin het kipfilet mengsel. Eet smakelijk!

0
(658 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top