Broodje met Zoete Kipfilet

Broodje met Zoete Kipfilet

Broodje met Zoete Kipfilet

Ingrediënten: 1 kipfilet, 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel laos, 100 gram blokjes ham, 125 gram champignons, 3 bosui, 1 theelepel honing, 2 eetlepels tomatenketchup, ciabatta,

Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet een avond van te voren in een marinade van 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal en 1 theelepel laos. Bak de gemarineerde kipfilet in hete olie snel bruin. Doe er dan 100 gram hamblokjes 125 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosui bij. Bak dit een minuut of 3 mee. Daarna kan je de overgebleven marinade bij de kip doen en ook 1 theelepel honing en 2 eetlepels tomatenketchup erbij doen. Bak ondertussen de ciabatta zoals staat aangegeven op de verpakking in de oven. Snijd de ciabatta open en doe hierin het kipfilet mengsel. Eet smakelijk!

(658 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top