Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten en Gevulde Champignons

Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten en Gevulde Champignons

Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten en Gevulde Champignons

De makkelijke dinsdag… maar eigenlijk gewoon eens proberen wat de Albert Heijn de klanten voor Pasen voorschotelt. Wij hebben nu gekozen voor de Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten – Kipfilet in een marinade van pesto,knoflook, peper en groene kruiden met kaasschilfers, pijnboompitten en kruidenboter. Erbij hadden we de gevulde champignons, 6 champignons met 3 verschillende smaken: roomkaas met knoflook, roomkaas met zongedroogde tomaten en roomkaas met pesto.

0
(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top