Stoofpot met Champignons en Doperwten

Stoofpot met Champignons en Doperwten

Stoofpot met Champignons en Doperwten

Ingrediënten: 250 gram rundvleesreepjes, zout, cayennepeper, 150 gram uien, 250 gram kastanjechampignons, 200 ml water, 250 ml crème fraîche, 1 blokje groentebouillon, 125 ml zoete chilisaus, 200 gram doperwten,

Bak in de hete olie 250 gram rundvleesreepjes bruin. Breng het op smaak met zout en cayennepeper. Voeg 150 gram grofgesneden uien en 250 grofgesneden kastanjechampignons toe. Bak dit een minuut of 5 mee. Blus het af met 200 ml water, 250 ml crème fraîche, een verkruimeld groentebouillonblokje en 125 ml zoete chilisaus. Breng het geheel aan de kook. Voeg 200 gram doperwten toe, kook dit kort mee. Zet vervolgens het vuur lager en laat het zeker een uur of 2 zachtjes pruttelen. Eet smakelijk!

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top