Broccoli met Wortel, Shiitake en Taugé

Broccoli met Wortel, Shiitake en Taugé

Broccoli met Wortel, Shiitake en Tauge

Ingrediënten: 1 broccoli, 1 wortel, 1 ui, 150 gram shiitake, 125 gram taugé, 100 ml water, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, noedels,

Kook 1 stronk in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Bak in de hete olie 1 in plakjes gesneden wortel ongeveer een minuut of 5. Doe er dan 1 gesnipperde ui en de broccoliroosjes toe en bak dit een minuut of 3 mee. Dan kan je er 150 gram grof gesneden shiitake paddenstoelen bij doen en een minuut of 5 mee bakken. Voeg 125 gram taugé toe. Blus het dan af met 100 ml water, 4 eetlepels ketjap manis en 2 eetlepel tomatenketchup. Breng het nog op smaak met wat zout. Laat het nog zeker een minuut of 5 pruttelen. Lekker met noedels. Eet Smakelijk!

0
(110 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top