Cafetaria t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria t Hoekje - Veenendaal cha sieuw menu

Soms heb je een dag waar van alles mis gaat… Nou ja mis, eerder kapot… Lege accu van de auto (nee geen lichten laten branden of iets dergelijks), probeer je te bellen met je mobiel en daar is de antenne van kapot… dan maar chippen en bellen in een telefooncel. Dus na een vreemde dag maar lekker makkelijk gedaan en een menu gehaald bij Cafetaria ’t Hoekje. Naast de snacks kan je daar overheerlijke Chinese menu’s halen wij hadden het menu Cha Sieuw met Bami Goreng en een met Nasi Goreng.

Cafetaria ’t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top