Gevulde Cakejes

Gevulde Cakejes

Gevulde Cakejes

Eens kleine cakejes gebakken met een vulling van witte chocolade en aardbeienjam.

Ingrediƫnten: 150 gram boter, 150 gram suiker, 3 eieren, 150 gram bloem, witte chocolade, aarbeienjam,

Begin met het beslag. Mix 150 gram boter met 150 gram suiker en 3 eieren tot een romig geheel. Doe er dan 150 gram bloem bij en mix het allemaal nog goed door. Zet nu 12 papieren cakevormpjes op een bakplaat en vul ze met een eetlepel cakebeslag. Druk in elk vormje 1 blokje witte chocolade, en schep op de chocolade weer een dessertlepel aardbeienjam. Dek alles nu weer af met een eetlepel cakebeslag. Zorg dat je geen chocolade of aardbeienjam meer ziet. Zet ze nu voor ongeveer een uur in de voorverwarmde oven op 160 graden. Na het uurtje haal je ze uit de oven en laat je ze afkoelen op het rooster. Daarna kan je lekker gaan smullen!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top