Gemarineerd Varkensfiletlapje met Olijven

Gemarineerd Varkensfiletlapje met Olijven

Gemarineerd Varkensfiletlapje met Olijven

Een simpel, maar toch verrassend recept.

Ingrediƫnten: 3 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel mosterd, 2 teentjes knoflook, 2 varkensfiletlapjes, zout, peper, groene olijven, basilicum,

Maak een marinade voor de varkensfiletlapjes. Doe in een kom 3 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel mosterd en 2 teentjes fijngehakte knoflook. Mix dit goed. Kruid 2 varkensfiletlapjes met zout en peper en leg deze in de marinade voor minstens 5 minuten. Snijd ondertussen een handvol (of zoveel je zelf lekker vindt) groene olijven zonder pit door de helft. Verhit een grilpan en bak de gemarineerde varkensfiletlapjes om en om bruin samen met de gehalveerde olijven. Strooi er op het laatst nog wat fijngehakte basilicum over. Serveer het geheel met een salade en om een beetje in de Italiaanse sferen te blijven met pasta. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

0 thoughts on “Gemarineerd Varkensfiletlapje met Olijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top