Chocoladetaartje

Chocoladetaartje

Chocoladetaartje

Soms zie je wat op tv wat je na wil maken, maar dan naar eigen inzicht… dit is er van geworden:

Ingrediƫnten: 125 gram boter, 125 gram pure chocolade, 4 eieren, 50 gram suiker, 50 gram bloem,

Smelt 125 gram boter met 125 gram pure chocolade. Klop 2 eieren, 2 eidooiers en 50 gram suiker tot een luchtig geheel. Voeg dit bij de gesmolten chocolade en roer het door met 50 gram bloem. Doe dit in ingevette en met suiker bestrooide ovenschaaltjes. De ovenschaaltjes moeten voor 3/4 vol zitten want tijdens het bakken komt het nog iets omhoog. Doe in elk schaaltje 2 stukjes witte chocolade, zorg dat je ze niet meer ziet. Nu kan het in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten. Je kan de chocoladetaartjes gelijk serveren als ze uit de oven komen! Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top